Skilte i mit nærområde

Når jeg sådan går rundt her i London, så bemærker jeg nu og da nogle sjove skilte, som f.eks. det halvsmadrede “diversion ends”-skilt, som nogen åbenbart havde overset, selv om det var stort og gult.
Her er tre jeg lige vil dele.

Først er der skiltet som høfligt angiver at her må man ikke parkere. Enhver som er i tvivl om høfligheden i dette forbud kan selv læse efter, det står jo lige der, hvidt på blåt.

Et høfligt budskab

Lidt længere væk, ovre i Highbury Park, ser man følgende skilt.

Cricket absolut forbudt!

Ja, vi kender det selvfølgelig allesammen. De forbandede cricketspillere dukker jo op i tide og utide med deres bat og deres handsker og gærder, og det er ligemeget hvor man flygter hen. De er sportsverdenens svar på dræbersnegle og gadebander. Men IKKE i Highbury Park. Der sætter vi grænsen.
Gad vide om de bliver sure hvis man kigger forbi med et rugbyhold og en flok vaskebjørne?

Til sidst har jeg her et billede af en pub lige ved Highbury & Islington undergrundsstation. Her er det navnet på pubben man skal lægge mærke til. Jeg er helt sikker på at de kunne tjene gode penge på at sælge boksershorts med logo – jeg forestiller mig sorte bukser med navnet i guldtryk på forsiden.

En berømthed

Ja – men – vabbehar! Hva’?

“The Famous Cock – perfekt til en halvstiv stodder.” (pun intended)

Og nu vi er ved undertøj er der et par trusser jeg skal have et billede af også, men det må blive en overraskelse til senere.